Zakaria Aboukhlal - AZ - krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dani de Wit - AZ - vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant bijna raak, maar te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.

Tweede helft voorbij, Real Sociedad 1, AZ 0.

Corner voor AZ. Veroorzaakt door Aritz Elustondo.

Adnan Januzaj - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.

Overtreding van Håkon Evjen - AZ

88'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Owen Wijndal.

89'
Wissel bij Real Sociedad. Ander Barrenetxea komt in de plaats van Mikel Oyarzabal.

Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Tijs Velthuis.

83'
Teun Koopmeiners - AZ - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

86'
Overtreding van Owen Wijndal - AZ

Willian José - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

81'
Overtreding van Zakaria Aboukhlal - AZ

83'
Overtreding van Ander Guevara - Real Sociedad

81'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nacho Monreal - Real Sociedad - vanaf de linkerkant van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Mikel Oyarzabal.

Adnan Januzaj - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

79'
Dani de Wit - AZ - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

Overtreding van Willian José - Real Sociedad

80'
Doelpoging van Mikel Oyarzabal - Real Sociedad - ! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Adnan Januzaj.

77'
Corner voor AZ. Veroorzaakt door Martín Zubimendi.

78'
Aritz Elustondo - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

Overtreding van Timo Letschert - AZ

76'
Wissel bij Real Sociedad. Martín Zubimendi komt in de plaats van Mikel Merino.

Wissel bij Real Sociedad. Adnan Januzaj komt in de plaats van Portu.

75'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Zakaria Aboukhlal - AZ - vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog.

73'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ferdy Druijf - AZ - van rechts, vanaf grote afstand links naast het doel. Op aangeven van Timo Letschert.

72'
Overtreding van Ferdy Druijf - AZ

Ferdy Druijf - AZ - krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.

70'
Wissel bij AZ. Timo Letschert komt in de plaats van Pantelis Hatzidiakos.

71'
Wissel bij AZ. Tijs Velthuis komt in de plaats van Calvin Stengs.

67'
Kopbal van Willian José - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Nacho Monreal met een voorzet.

62'
Wissel bij Real Sociedad. Willian José komt in de plaats van Alexander Isak.

Wissel bij AZ. Håkon Evjen komt in de plaats van Myron Boadu.

63'
Wissel bij AZ. Ferdy Druijf komt in de plaats van Jesper Karlsson.

Wissel bij AZ. Zakaria Aboukhlal komt in de plaats van Albert Gudmundsson.

Nacho Monreal - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

60'
Schot met rechts van Alexander Isak - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mikel Merino met een steekpass.

Schot met rechts van Aritz Elustondo - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mikel Merino met een kopbal.

62'
Portu - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

57'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Mikel Oyarzabal - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Portu.

58'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mikel Oyarzabal - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Nacho Monreal.

Doelpunt! Real Sociedad 1, AZ 0. Schot met rechts van Portu - Real Sociedad - van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mikel Oyarzabal.

56'
Mikel Merino - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

Overtreding van Albert Gudmundsson - AZ

55'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Pantelis Hatzidiakos.

52'
Overtreding van Jesper Karlsson - AZ

50'
Gemiste doelpoging. Kopbal van Modibo Sagnan - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Mikel Oyarzabal met een voorzet uit een corner.

51'
Schot met links van Mikel Oyarzabal - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van David Silva.

52'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Teun Koopmeiners.

Gemiste doelpoging. Kopbal van Modibo Sagnan - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Mikel Oyarzabal met een voorzet uit een corner.

49'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Jesper Karlsson.

50'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Dani de Wit.

46'
Schot met rechts van Portu - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van David Silva.

Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Marco Bizot.

Hands van Modibo Sagnan - Real Sociedad

47'
Buitenspel Real Sociedad. David Silva met de pass, maar Portu staat buitenspel.

45'
Tweede helft begint Real Sociedad 0, AZ 0.

Eerste helft voorbij, Real Sociedad 0, AZ 0.

43'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Jonas Svensson.

45'
Overtreding van David Silva - Real Sociedad

David Silva - Real Sociedad - krijgt een gele kaart.

42'
Buitenspel AZ. Calvin Stengs met de pass, maar Dani de Wit staat buitenspel.

43'
Doelpoging van Alexander Isak - Real Sociedad - ! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Portu met een voorzet.

38'
Schot met links van Owen Wijndal - AZ - gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Calvin Stengs.

39'
Fredrik Midtsjø - AZ - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

34'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nacho Monreal - Real Sociedad - vanaf de rechterkant van het doelgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Mikel Merino uit een corner.

31'
Doelpoging van Mikel Merino - Real Sociedad - ! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Portu.

Doelpoging van Robin Le Normand - Real Sociedad - ! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt.

32'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Portu - Real Sociedad - van heel dichtbij bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Nacho Monreal.

34'
Gemiste doelpoging. Kopbal van Mikel Merino - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Mikel Oyarzabal met een voorzet uit een corner.

31'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aritz Elustondo - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel uit een corner.

25'
Overtreding van Mikel Merino - Real Sociedad

Albert Gudmundsson - AZ - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

24'
Gemiste doelpoging. Kopbal van Robin Le Normand - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Portu met een voorzet uit een corner.

Doelpoging van Aritz Elustondo - Real Sociedad - ! Kopbal vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant geblokt. Op aangeven van Mikel Oyarzabal met een voorzet.

23'
Mikel Merino - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.

Overtreding van Fredrik Midtsjø - AZ

22'
Doelpoging van Robin Le Normand - Real Sociedad - ! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Mikel Oyarzabal met een voorzet.

19'
Gemiste doelpoging. Kopbal van David Silva - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Nacho Monreal met een voorzet.

21'
Corner voor Real Sociedad. Veroorzaakt door Fredrik Midtsjø.

16'
Buitenspel AZ. Marco Bizot met de pass, maar Jesper Karlsson staat buitenspel.

18'
Schot met rechts van Portu - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van David Silva met een steekpass.

15'
Overtreding van Calvin Stengs - AZ

Ander Guevara - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

13'
Hands van Jesper Karlsson - AZ

Schot met links van Aritz Elustondo - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Portu.

Albert Gudmundsson - AZ - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

Overtreding van Robin Le Normand - Real Sociedad

12'
Doelpoging van David Silva - Real Sociedad - ! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt.

Gemiste doelpoging. Schot met links van David Silva - Real Sociedad - vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel uit een corner.

9'
Jonas Svensson - AZ - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

Overtreding van Alexander Isak - Real Sociedad

7'
Aritz Elustondo - Real Sociedad - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

Albert Gudmundsson - AZ - krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.

5'
Fredrik Midtsjø - AZ - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

Overtreding van Portu - Real Sociedad

3'
Kopbal van Nacho Monreal - Real Sociedad - gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Aritz Elustondo met een voorzet.